Søk

NORGES MØTEPLASS FOR FOILENTUSIASTER

Foil Drive Battery Grease 15g

190,00kr

På lager

 

Foil Drive Dielectric Battery Grease MÅ brukes på alle tilkoblinger (batteri og motorplugg) før hver bruk for å sikre en pålitelig forbindelse mellom enheten og motorkabelen, samt beskytte mot korrosjon, varme og oksidasjon.

Foil Drive Dielectric Grease er spesifikt valgt for produktet og dets bruksmiljø. Bruk kun Foil Drive Battery Grease, da vi ikke kan garantere påliteligheten til tredjepartsfett, noe som kan gjøre garantien ugyldig.

 

Dielektrisk fett er et spesielt fett som er designet for å smøre elektriske tilkoblinger for å forhindre korrosjon og forbedre tilkoblingen. Kontinuerlig bruk av dette fettet er avgjørende for å beskytte enheten din på lang sikt.

 

Hvor bruker jeg fettet?

 

a. Batteritilkoblingspluggen

b. Pluggen inne i enheten

c. Avtakbar motorplugg

d. Blindplugg

 

Hvor ofte skal jeg påføre det?

 

Hver gang du går ut i havet! Hvis du foiler i ferskvann, kan du utvide dette til annenhver gang. Etter at du har påført fett rikelig på batteriet flere ganger, kan du redusere mengden som påføres ettersom fettet vil samle seg på pluggen. Sørg alltid for at terminalene er dekket med fett på både batteriet og i huset.

 

Hvordan påfører jeg det?

 

A. På forsiden av batteriet, påfør en generøs mengde på kontakten.

B. Ved å påføre en generøs mengde på batterikontakten, trenger du bare å ta batteriet og skyve det inn i pluggen inne i enheten. Dette vil nå sette dielektrisk fett på mottakspluggen inne. Du kan skyve den inn og ut noen ganger for å dekke den interne pluggen.

C. Påfør et lag over de tre pinnene på enheten, og et annet lag over pinnene på motorpluggen.

D. Påfør en liten mengde på blindpluggen når du setter den tilbake på enheten når den ikke er i bruk.

 

Kategorier: , Nøkkelord: Merkevare:

Last ned vår gratis Wingfoil Guide!

10 sider med masse råd og tips for å velge riktig utstyr!

I tillegg vil du motta vårt nyhetsbrev en gang i måneden, med gode tips og tilbud rett i innboksen.