Søk

NORGES MØTEPLASS FOR FOILENTUSIASTER

Loftsails Raceboard Blade

11.990,00kr14.490,00kr

Loftsails dominerer den internasjonale Raceboard-klassen med uvurderlig innspill og ekspertise fra toppkonkurrenter som Joao Rodrigues, Patrik Pollak og Curro Manchon. Deres samarbeid med Monty Spindler, Loftsails’ hovedseildesigner, sikrer kontinuerlig utvikling og forbedring av deres Raceboard-design.

Med et team som regnes som det sterkeste i Raceboard-klassen, samarbeider de nært for å finjustere og optimalisere Loftsails’ Raceboard-seil.

 

 

ULW 9.5, ULW II 7.5 og 8.5 seilene er en videreutvikling av det svært vellykkede LW-designen, forbedret for å utmerke seg i lette vindforhold. Stabilitet oppnås gjennom en 5-battens (3-kam) ramme, mens profilen er nøye finjustert for å forbedre ytelsen både oppvind og nedvind. I tillegg har ULW og ULW II forbedret pumpingrespons.

 

Når vinden tar seg opp, skinner HW 9.5 seilet virkelig. Inspirert av den lette og holdbare LW-varianten, har paneloppsettet blitt optimalisert og profilen finjustert for en 7-battens (3-kam) ramme. Resultatet er et seil som leverer imponerende hastighet og stabilitet i vind over 16 knop.

 

Raceboardblade 9.5, et 6-battens (3-kam) seil, gir taktisk fleksibilitet på regattabanen. Plassert mellom ULW og HW-seilene, er det spesifikt designet for det midtre vindområdet, og gir optimal ytelse og allsidighet.

Alle disse designene viser eksepsjonell trimfølsomhet innenfor sine respektive vindområder, og sikrer maksimal ytelse og respons.

 

Mer info på Loftsails sine sider

 

loftsails Raceboard blade

Loftsails Raceboard Blade . Kategorier: , , , , Nøkkelord: , , , Merkevare:

Last ned vår gratis Wingfoil Guide!

10 sider med masse råd og tips for å velge riktig utstyr!

I tillegg vil du motta vårt nyhetsbrev en gang i måneden, med gode tips og tilbud rett i innboksen.